Reuze sjoelbak

Reuze sjoelbak

Excl. BTW al vanaf 65,00

Artikelnummer: SL-2012.07 Categorieën: ,

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Sjoelen op een xxl sjoelbak!

Sjoelen is een van de bekendste oud hollandse spelletjes. Bij het sjoelen moet je de sjoelstenen over het speelbord schuiven om zo de sjoelschijven door de gaten te laten gaan. Elk gat levert een verschillend aantal punten op dus je probeert natuurlijk de sjoelschijven allemaal in het gat met de hoogste waarde te schuiven. Tweemaal mag je sjoelschijven die niet door een gat zijn gegleden opnieuw over de sjoelbak schuiven. Daarna worden de punten geteld.

De Reuzesjoelbak

De reuzesjoelbak werkt net zo als een normaal sjoelspel maar alles is iets groter. Je krijgt 30 grote sjoelstenen en de sjoelbak bestaat uit 2 delen die je eenvoudig aan elkaar bevestigt. De poten zijn uitklapbaar dus je kunt de sjoeltafel overal eenvoudig opstellen. Vervoer is daardoor erg gemakkelijk.

De leukste spellen huur je hier

Withagen-attractieverhuur heeft de leukste spellen. Naast ons groot aanbod oud hollandse spellen hebben we ook een aantal leuke spellen in reuze formaat. Wat dacht je van het leuke toren van pisa van 2 meter hoogte of het mega jenga? Zowel jong als oud zullen vol enthousiasme strijden voor de winst!

Extra informatie

Leeftijd vanaf

8

Leeftijd tot

100

Lengte in cm

500

Breedte in cm

80

Hoogte in cm

84

Afmeting transport L x B x H

260 x 80 x 25

Transport Gewicht

80 kg

Vervoer Crafter
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

Download de handleiding