Toren van pisa

Toren van pisa

Excl. BTW al vanaf 55,00

Artikelnummer: SL-2007.05 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

De scheve toren van Pisa

In Italië staat een bekende toeristische trekpleister. De scheve toren van Pisa diende ook ter inspiratie voor een zenuwslopend spel. Dit leuke Toren van Pisa spel heeft alles te maken met balans! Normaal gezien kan het spel gewoon op tafel gespeeld worden maar deze Toren van Pisa XL variant kun je beter gewoon op de vloer spelen.

Hoe speel je Toren van Pisa?

Bij dit spel is het de bedoeling blokken te plaatsen op de diverse etages van de toren. Maar de toren is bol van onderen en wiebelt dus alle kanten op. Slaag jij erin alle blokken op de verschillende randen te zetten zonder dat de hoge toren teveel uit balans gebracht wordt? De verdieping waar je je blok moet plaatsen op de toren wordt bepaald door te gooien met de dobbelsteen.Voor de veiligheid worden 2 valhelmen meegeleverd bij Toren van Pisa huren.

Groter is wel echt leuker

Spelletjes die al leuk zijn worden alleen nog maar leuker als je een veel grotere variant speelt. Dit geldt niet alleen voor de toren van Pisa maar ook voor vele andere spellen zoals mega twister of levend tafelvoetbal. Bij Withagen-attractieverhuur vind je op de site tal van leuke XL spellen, dus zoek snel jouw favoriete spel.

Extra informatie

Leeftijd vanaf

10

Leeftijd tot

100

Lengte in cm

80

Breedte in cm

80

Hoogte in cm

200

Afmeting transport L x B x H

80 x 80 x 200 cm

Transport Gewicht

34,5 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

Download de handleiding