Human table soccer

Human table soccer

Excl. BTW al vanaf 195,00

Artikelnummer: VB-2010.03 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Tafelvoetbal voor 12 personen!

Iedereen kent de grote kasten wel die op scholen en in cafe’s staan. Menigeen heeft wel eens een potje tafelvoetbal gespeeld. Maar aan een tafelvoetbalspel kun je maar met een paar man staan. Bovendien lijkt het niet eens op echt voetbal. Human table soccer oftewel levend tafelvoetbal is een leuk voetbalspelletje. Doordat je vast zit kun je maar op een klein stukje voetballen en is samenwerken als team extra belangrijk.

Alleen voor voetballers?

Dit opblaasbaar voetbalveld is voor iedereen! Voor jongens en voor meisjes, voor mannen en vrouwen en voor jong en oud. Je hoeft niet eens goed te kunnen voetballen. Dit levend tafelvoetbalspel is ideaal voor feestjes, evenementen, zeskamp enz. Het leukste is dat je zelf in een groot levend tafelvoetbalspel zit en 6 tegen 6 speelt. Iedereen speelt op zijn eigen stukje veld en je teamgenoten zorgen ervoor dat je iets meer kunt bewegen en goed aangemoedigd wordt.

Attractie van formaat!

De binnenmaten van het speelveld zijn voor de breedte 4.5m en voor de lengte 9.7m. Deze attractie gaat dus zeker opvallen! De breedte en hoogte van het doel zijn 2m. Weet jij hierin te scoren? Naast human table soccer hebben we ook een ander levend tafelvoetbalspel maar dan met buizen. En speel je liever op unieke wijze 3 tegen 3 dan is de bungee voetbal zeker een attractie die je moet proberen!

Extra informatie

Leeftijd vanaf

12

Leeftijd tot

100

Lengte in cm

1360

Breedte in cm

1000

Hoogte in cm

250

Spanning in volt

230 volt

Vermogen in watt

1500 watt

Afmeting transport L x B x H

120 x 80 x 80 cm

Transport Gewicht

130 kg

Vervoer Crafter
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

1 x Blower 1500 watt

1 x haspel 40 meter

12x Pion

Download de handleiding