Bungee voetbal

Bungee voetbal

Excl. BTW al vanaf 245,00

Artikelnummer: VB-2012.01 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Voetbal een extreme sport?

Deze geweldig leuke attractie combineert voetbal met een bungeejump. De spelers zitten met een vest vast aan een elastiek dat aan het plafond vast hangt. Hierdoor kan je maar een klein stukje vrij bewegen om de bal te veroveren en je actie te maken voordat je door het elastiek weer terugschiet.

3 tegen 3

De opblaasbare kooi is natuurlijk kleiner dan een normaal voetbalveld en je kunt er dan ook maar met 6 personen tegelijk gebruik van maken. Maar deze potjes van 3 tegen 3 zijn door de bungee elastieken wel heel wat zwaarder dan een normaal potje. Bungee voetbal biedt volop actie en deelnemers zullen volop plezier beleven aan dit orinele voetbalspel.

Voetbalplezier op allerlei manieren

Voetbal is in Nederland de meest populaire sport. Maar naast bungee voetbal zijn er nog een aantal leuke varianten te bedenken op een potje voetbal. Wat denk je van een potje levend tafelvoetbal of voetballen in voetbalrokken?

Extra informatie

Leeftijd vanaf

6

Leeftijd tot

75

Lengte in cm

1100

Breedte in cm

600

Hoogte in cm

450

Spanning in volt

230 volt

Vermogen in watt

1500 watt

Vervoer Crafter
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

1x Haspel 40 meter

1 x Blower 1500 watt

16x haring met hamer

12x Pion

8 X verankeringsspanbanden

Download de handleiding