Vier op een Rij Voetbal

Vier op een Rij Voetbal

Excl. BTW al vanaf 135,00

Artikelnummer: VB-2012.02 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

XXL vier op een rij

Vier op een rij is een spel dat bij iedereen wel bekend is. Maar deze variant speel je niet op papier of op een spelbord. Dit is voetbal vier op een rij! Dit XXL spel speel je met voetballen in plaats van fiches en met een heel groot opblaasbaar speelveld. Het 4 op een rij voetbalspel is een ideale voetbal attractie tijdens uw voetbalevenement.

Hoe werkt het?

Bij het voetbal vier op een rij spelen 2 deelnemers tegen elkaar en proberen zo snel mogelijk vier op een rij te krijgen. Wie dit als eerste lukt is de winnaar. Door verschillende kleuren voetballen in het speelveld te schieten moet je proberen er vier op een rij te krijgen. Extra moeilijk want als je verkeerd mikt kan je tegenstander zomaar een winnende zet doen!

Grote spellen zelf afhalen

Bij Withagen-attractieverhuur kun je grote spellen zelf afhalen. Het mega grote opblaasbare vier op een rij voetbalspel is het grootste vier-op-een-rij spel van Nederland. Maar doordat het opblaasbaar is, is het toch compact te vervoeren . Maar we hebben veel meer leuke spellen in ons assortiment die je kunt laten bezorgen maar ook zelf kunt afhalen! Wat dacht je van het levend sjoelen waarbij je zelf voor sjoelsteen speelt of het welbekende toren van pisa in XXL formaat? Plezier voor iedereen!

Extra informatie

Leeftijd vanaf

6

Leeftijd tot

100

Lengte in cm

300

Breedte in cm

200

Hoogte in cm

320

Spanning in volt

230 volt

Vermogen in watt

1500 watt

Transport Gewicht

60 kg

Vervoer Caddy
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

1 x Blower 1500 watt

1 x haspel 40 meter

4 X Pion

4 X verankeringsspanbande

etui met 8 x haring en hamer

Download de handleiding