Paaltjes voetbal

Paaltjes voetbal

Excl. BTW al vanaf 75,00

Artikelnummer: VB-2013.01 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Straatvoetbal

Paaltjesvoetbal is een totaal vernieuwde variant van het al oude flessen of blokjes voetbal. Bij dit spel speel je eigenlijk straatvoetbal en heb je geen doel nodig. Elke speler heeft een paaltje dat hij moet verdedigen. Maar tegelijkertijd moet je de paaltjes van de overige spelers om krijgen door de voetbal in de juiste richting te trappen. Vind jij de perfecte balans tussen aanval en verdediging?

Spelregels paaltjesvoetbal

Paaltjes voetbal, ook wel kegelvoetbal genoemd, kan met 6 personen of 6 teams tegen elkaar gespeeld worden. Welke voetballer schopt als eerste het paaltje met de voetbal bij de tegenstander om? Als het paaltje is omgevallen ben je af. Het spel gaat net zo lang door tot dat er nog maar 1 paaltje staat. Deze is dan de winnaar van het paaltjes voetbal spel.

De leukste voetbalattracties

Iedereen die wel eens op straat voetbalt zal zich vermaken met paaltjesvoetbal. Maar er zijn nog tal van andere voetbalattracties in het assortiment van Withagen-Attractieverhuur. Zo geeft levend tafelvoetbal je weer een heel andere voetbalervaring en leidt een potje voetbal met voetbalrokken tot een vrolijke chaos.

Extra informatie

Leeftijd vanaf

4

Leeftijd tot

75

Lengte in cm

1000

Breedte in cm

1000

Afmeting transport L x B x H

Zie gebruiks handleiding

Transport Gewicht

Zie gebruiks handleiding

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

Download de handleiding