Doeltjes (per 2 stuks)

Doeltjes (per 2 stuks)

Excl. BTW al vanaf 40,00

Artikelnummer: VB-2017.03 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Speel overal een potje voetbal

Voetbal is de meest beoefende sport in Nederland. Veel kinderen en volwassenen hebben zich aangesloten bij een voetbalvereniging. Maar soms wil je gewoon op straat of op een trapveldje een potje voetbal spelen. Dan zijn deze doeltjes een uitkomst! Met deze set van 2 doeltjes kun je overal en altijd een potje voetbal spelen.

Makkelijk mee te nemen

De doeltjes kunnen volledig uit elkaar worden gehaald. Wanneer je ze niet gebruikt zitten ze in een handige opbergtas en zijn ze makkelijk te vervoeren. Met de bijgeleverde handleiding klik je de verschillende delen van de doeltjes snel in elkaar en kun je je tegenstanders uitdagen voor een potje voetbal. Scoor jij vaker dan de tegenstander?

Wedstrijdje spelen of oefenen op techniek?

Of je nu een potje wilt voetballen tegen elkaar of wilt oefenen op je techniek, in het assortiment van Withagen-attractieverhuur vind je precies wat je zoekt. Kies je de boarding voor een normaal potje, de pannakooi voor de leukste trucs, werk je aan je techniek met het dropshot voetbalspel of ga je voor pure fun met bungee voetbal?

Extra informatie

Leeftijd vanaf

8

Leeftijd tot

75

Breedte in cm

100

Hoogte in cm

80

Transport Gewicht

20kg (10kg per doel)

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding