Dropshot voetbalspel

Dropshot voetbalspel

Excl. BTW al vanaf 110,00

Artikelnummer: VB-2017.02 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen
x 650.00
x 65.00

Oefen je vrije trap!

Laat de perfecte balbeheersing zien tijdens dit penalty spel met een gat als voetbaldoel! Haal de innerlijke Ronaldo of Messi in je naar boven en versla iedereen met het perfecte schot! Bewijs dit dan door de bal door het gat te schoppen. Het dropshot penaltyspel is een ideale voetbalattractie. Maar ook op een sportdag is het een leuke toevoeging. Wie schiet de bal in de minste pogingen door het gat?

Huur het penalty spel met boarding

Bij het dropshot penalty spel kussen zit ook een boarding die kan worden bevestigd aan het kussen zodat er een grote cirkel voor het doel ligt. Zo neemt iedereen zijn schot vanaf ongeveer dezelfde afstand en onder gelijke hoek. Bovendien bent u zo zeker dat de speler die aan de beurt is voldoende ruimte heeft. Dit is wel zo veilig. Het dropshot voetbalspel kan echter ook zonder deze cirkel worden gebruikt.

Een voetbaldoel met doek naar keuze

Het is mogelijk om het doek met gat van het dropshot voetbalspel te laten bedrukken in uw eigen ontwerp. Wat dacht u van het clublogo als levensgroot doelwit? Of een bedankje aan sponsors aan het einde van het seizoen? Een leukere manier om reclame te maken is er niet. En wie goed oefent met het dropshot voetbalspel wordt vast ook de winnaar van het opblaasbaar doelschieten!

Extra informatie

Leeftijd vanaf

8

Leeftijd tot

75

Lengte in cm

300

Breedte in cm

75

Hoogte in cm

350

Spanning in volt

230 volt

Vermogen in watt

1500 watt

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

1 x Blower 1500 watt

1x Haspel 40 meter

etui met 8 x haring en hamer

6x Pion

8 X verankeringsspanbanden

Download de handleiding