Voetbal Darten

Voetbal Darten

Excl. BTW al vanaf 95,00

Artikelnummer: VB-2017.01 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Wat is voetbal darten?

Voetbal darten is een unieke mix tussen de twee populaire sporten voetbal en darts. De bedoeling van deze attractie is het scoren van zoveel mogelijk punten. Schop de bal tegen het bord en hij blijft plakken op het scorebord. Zo kan iedereen zien hoeveel punten je gescoord hebt met dit balspel!

Waar kan ik het voetbal darten het beste opzetten?

Het dartbord kun je op elke plaats met voldoende ruimte opzetten. Hou wel rekening met de ondergrond en de mogelijkheden om het voetbal darten vast te zetten. Kies dus bij voorkeur voor een grasveld. Ook is het slim om ervoor te zorgen dat ballen die naast het bord worden geschoten niet al te ver door kunnen rollen.

Kunt u het voetbal darten zelf opzetten?

Met de handleidingen van Withagen-attractieverhuur kunt u zelf de voetbalattractie opzetten. Indien u ervoor kiest om het voetbal darten af te halen kiest u ook voor de goedkoopste optie. Zo betaalt u de laagste prijs voor de meeste fun! Wilt u een evenement organiseren voor een groter publiek kunt u deze attractie uitbreiden met bijvoorbeeld een voetbalboarding of levend tafelvoetbal.

Extra informatie

Leeftijd vanaf

8

Leeftijd tot

75

Lengte in cm

300

Breedte in cm

75

Hoogte in cm

350

Spanning in volt

230 volt

Vermogen in watt

1500 watt

Afmeting transport L x B x H

120 x 60 x 60 cm

Transport Gewicht

44 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

1 x Blower 1500 watt

1x Haspel 40 meter

4 X Pion

etui met 8 x haring en hamer

Download de handleiding