Snelheidsregistratie meter eenvoudig

Snelheidsregistratie meter eenvoudig

Excl. BTW al vanaf 50,00

Artikelnummer: VB-2009.02 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Meet je snelheid!

Met deze snelheidsmeter kun je meten hoe hard je de bal schiet of slaat bij elke balsport. Een goede snelheidsregistratie kan je helpen om te werken aan je service of vrije trap. De snelheidsmeter is ook ideaal om bij diverse balsporten te laten zien dat niet alleen de kracht van de spelers, maar ook de techniek belangrijk is. Wie slaat of schopt de bal met de hoogste snelheid over een bepaald traject?

Nauwkeurige metingen

De snelheidsmeter of ook wel speedtester genoemd, meet snelheden van 20 t/m 180 km/h. Hou wel rekening met een mogelijke kleine meetafwijking. De meting is te lezen aan de voorzijde en verdwijnt vanzelf weer. Zo kun je snel na elkaar verschillende metingen doen.

Sportief met de snelheidsregistratie meter

Alleen de snelheidsregistratie meter huren stelt je in staat om op een voetbalveld of in een zaal de snelheid te meten. Maar wil je een unieke sportervaring neerzetten dan zijn er een aantal leuke opties in ons assortiment. Combineer de snelheidsmeter bijvoorbeeld met het opblaasbaar tennisracket spel of het dropshot voetbalspel. Zo haal je niet alleen een leuke attractie naar jouw feest of evenement maar heb je ook gelijk een wedstrijdelement. Wie heeft aan het einde van de dag het hardste shot? Dankzij de snelheidsmeter is het voor iedereen zichtbaar!

Extra informatie

Leeftijd vanaf

8

Leeftijd tot

75

Spanning in volt

1,5 V

Vermogen in watt

4 x grote alkaline batterijen

Afmeting transport L x B x H

50 x 50 x 20 cm

Transport Gewicht

0,5 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Download de handleiding