Panna boarding 2 velden

Panna boarding 2 velden

Excl. BTW al vanaf 135,00

Artikelnummer: VB-2009.03 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Ga voor de panna op het panna veld

Een “panna” is een beweging, waarbij één voetballer de voetbal tussen de benen van de tegenstander door poort. De belangrijkste voorwaarde voor een geslaagde panna is dat de speler die de panna door de benen van de tegenstander maakt zelf balbezit houdt na zijn beweging. Dit is een voetbaltruc die voor toeschouwers leuk is om te zien en voor de maker van de panna een manier om zijn talent te laten zien.

Straatvoetbal en freestyle voetbal

Pannavoetbal is een vorm van straatvoetbal op een klein veldje waarbij bij voorkeur 2 tegen 2 spelers, door middel van behendige voetbaltrucs proberen de tegenstander af te troeven. Het leuke aan dit opblaasbare pannaveld is dat er twee velden naast elkaar liggen zodat je maximaal met 8 personen tegelijk panna kan spelen. Kleine teams, veel balcontrole en de voetbaltrucs van de straat. Pannavoetbal staat bol van de actie.

Reclame en sponsoring

Het voor een voetbalvereniging altijd moeilijk om geld vrij te maken voor dit soort activiteiten. Wij hebben hier de oplossing voor. Aan de buitenkant van het pannaveld zit klittenband, zodat u daar spandoeken kunt hangen van sponsoren. De pannaboarding huren hoeft u niets te kosten en kan zelfs geld opbrengen voor de voetbalclub. Omdat wij snappen dat verenigingen afhankelijk zijn van sponsorinkomsten kun je op de meeste kussens van Withagen-attractieverhuur de naam van jouw sponsor laten zetten gedurende het evenement. Of laat skytubes maken zodat jouw sponsors extra opvallen!

Extra informatie

Leeftijd vanaf

4

Leeftijd tot

75

Lengte in cm

1340

Breedte in cm

1000

Hoogte in cm

80

Spanning in volt

230 volt

Vermogen in watt

1500 watt

Afmeting transport L x B x H

130 x 70 x 70 cm

Transport Gewicht

97 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

1x Haspel 40 meter

1 x Blower 1500 watt

6x Pion

8 X verankeringsspanbanden

etui met 8 x haring en hamer

Download de handleiding