Sky-tube Rabobank

Sky-tube Rabobank

Prijs op aanvraag

Artikelnummer: VKN-0022 Categorie:

Een skytube, wat is dat?

Een skytube of skydancer is een veel gebruikt reclame middel. Deze lange cilinders wapperen er lustig op los dankzij een blower die van onderaf lucht door de skytube blaast. Door de wapperende bewegingen en het geluid dat skytubes maken vallen ze goed op bij het aanwezige publiek. Het is zelfs mogelijk om verlichting te laten branden in de skytube. Een skytube kan dus ook op donkere plaatsen of s’nachts worden gebruikt.

De Rabobank skytube

Speciaal voor een paar lokale Rabobanken heeft Withagen-attractieverhuur deze skytubes ontwikkeld en geproduceerd. Door bovenaan op de skytube in fullcolor het Rabobankvignet op de skytube te drukken krijgt deze sky-tube een nog persoonlijkere uitstraling. De Rabobank heeft er voor gekozen om deze skytubes in beheer bij Withagen-attractieverhuur te laten en tevens op events door ons te laten plaatsen. Wilt u zelf voor uw bedrijf of vereniging ook een eigen skydancer of ander reclameobject, informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Extra informatie

Diameter in cm

48

Hoogte in cm

600

Spanning in volt

230 volt

Vermogen in watt

1200 watt

Afmeting transport L x B x H

50 x 50 x 80 cm

Transport Gewicht

15½ kg

levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend