Sky tubes pilaren 10 Meter Noad 67

Sky tubes pilaren 10 Meter Noad 67

Prijs op aanvraag

Artikelnummer: VKN-0016 Categorie:

Skytubes als reclame inzetten?

Een skytube kent iedereen wel. Op evenementen staan ze vaak bij de ingang of bij een plaats waar extra de aandacht op gevestigd moet worden zoals een informatiepunt of nieuw gebouw. Door de beweging vallen ze goed op en door de kleurstelling of met een aangepaste tekst zijn ze ook heel geschikt als promotiemateriaal. Opvallende reclame die zorgt voor een vrolijk zicht? Dan is een skytube wat je nodig hebt.

Skytubes voor Noad ’67

Speciaal voor voetbal vereniging NOAD’67 maakten we deze op maat gemaakte sky-tubes. Bij deze skytubes werden de letters later op de basis skytube genaaid. Doordat de letters erop genaaid worden is een langere levensduur gewaarborgd. Dit naaien gebeurt in ons eigen naaiatelier. NOAD ’67 heeft gekozen voor een fluoriserende stof waardoor de sky-tube in het donker nog extra opvalt. De blowers hebben een lamp en als op de blower de lamp wordt aangezet wordt de skytube van binnenuit prachtig verlicht.

Je eigen skytube

Voor wie zichtbaar wil zijn op evenementen is het mogelijk een skytube te laten maken door Withagen-attractieverhuur. Zo’n skytube kun je maken in de kleuren van jouw huisstijl en met jouw logo. Of met een bepaalde tekst erop. Dus of je nu als vereniging de naam van je vereniging wilt uitdragen op originele wijze, of dat je als sponsor herkenbaar wilt zijn op een evenement , Withagen-attractieverhuur kan je een skytube leveren die bij jouw wensen en behoeften aansluit. Dit zie je ook bij een andere skytube in ons assortiment waarbij je al snel de opdrachtgever herkent aan de kleuren, de tekst en het logo op de skytube.

Extra informatie

Lengte in cm

1000

Diameter in cm

60

Spanning in volt

230 volt

Vermogen in watt

900 watt

Afmeting transport L x B x H

60 x 60 x 80 cm

Transport Gewicht

21 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend