Wervelwind Blikvanger

Wervelwind Blikvanger

Prijs op aanvraag

Artikelnummer: VKN-0028 Categorie:

Een wervelwind blikvanger blik!

Een wervelwind blikvanger in de vorm van een bekend blikje! Als sponsor of organisator van een evenement wil je natuurlijk op een leuke positieve manier opvallen bij bezoekers. Wat is er dan beter dan een visueel aantrekkele reclame-uiting gecombineerd met een leuk spel? Een wervelwind machine is een spel dat zich door de grote afmeting goed leent voor het maken van reclame. Een op maat gemaakte moneybox wervelwind machine is natuurlijk een voor de hand liggende keuze voor een drankfabrikant die een reusachtig blikje of flesje wil tonen.

Hoe speel je dit wervelwind spel?

Je neemt plaats in de afgesloten wervelwind machine en deze wordt gesloten als jij op het platform staat. Dan gaat de blower aan en worden de geldbiljetten of lootjes in het rond geblazen. Aan jou de taak zoveel mogelijk papiertjes te vangen. Weet jij de meeste biljetten te pakken, dan ben jij de winnaar. Je kunt als alternatief spel in de wervelwind blikvanger machine ook een gouden lot laten rondblazen. Weet de deelnemer deze te pakken binnen de tijd dan krijgt hij of zij een leuke prijs!

Op maat gemaakte wervelwind machine

Deze wervelwind blikvanger is speciaal voor Jupiler België op maat gemaakt met eigen full colour logo’s er op. Maar ook voor jou kan Withagen-attractieverhuur een wervelwind blikvanger machine maken. Dan kun jij dit leuke spel spelen in een machine die helemaal past bij jouw bedrijf. En niet alleen een wervelwind blikvanger machine behoort tot de mogelijkheden. Wij ontwikkelen zelf diverse attracties en springkussens. Wil jij weten of jouw idee in jouw eigen huisstijl kan worden gemaakt? Informeer dan bij onze creatieve mensen en zij helpen je graag met het ontwikkelen van een passende attractie of springkussen, geheel gebrand in jouw eigen stijl.

Extra informatie

Leeftijd vanaf

5

Leeftijd tot

75

Aantal gebruikers tegelijk

1

Aantal personen opbouw

2

Diameter in cm

180

Hoogte in cm

280

Spanning in volt

230 volt

Vermogen in watt

1500 watt

levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend