Strandstoel Frame

Strandstoel Frame

Excl. BTW 105,00

Artikelnummer: VKN-0046 Categorie:
Meer weten over dit product?

Een handig houten frame

Dit houten frame is een frame dat gebruikt kan worden om een strandstoel of relax stoel van te maken. Het frame is van onbewerkt hout dus je kunt dit zelf nog de gewenste kleur geven. Met dit frame kun je een leuk decoratief meubelstuk maken dat past op een terras of in een ruimte met zomers thema.

Meerdere standen mogelijk

Het handige aan dit houten strandstoel frame is dat het frame verstelbaar is in 3 standen. Zo kun je de stoel in een rechte positie zetten wanneer je iets wil lezen of een wat alertere houding wil aannemen. Wil je echter relaxen dan kan de stoel ook veel verder achterover worden gezet. Zo kom je heerlijk tot rust in je strandstoel.

Het juiste doek voor het strandstoel frame

In alleen een frame kun je natuurlijk niet zitten, je moet er dan ook een doek in spannen. Dit doek is eenvoudig te bevestigen. Wie zelf een doek heeft voor deze ligstoel heeft natuurlijk aan een frame genoeg. Wij hebben er een heerlijk zomers doek in gehangen voor onze Withagen strandstoel. Wil jij een echt unieke strandstoel maken? Kies dan voor een zelf ontworpen strandstoel doek. Dan heb jij een standstoel die uniek is en precies past bij jouw smaak!

Extra informatie

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend