Strandstoel

Strandstoel

Excl. BTW al vanaf 6,50

Artikelnummer: TS-2019.05 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen
x 29.50

Luieren aan het strand in je eigen strandstoel

Zodra de zon zich laat zien en je een momentje rust voor jezelf hebt is er niet lekkerders dan tot rust komen in je eigen strandstoel. Je klapt de strandstoel uit in je tuin, op het strand of op de camping en je kunt heerlijk genieten van een boek of een drankje. Een strandstoel huren is niet alleen leuk om op te zitten, maar de vrolijke print zorgt ook voor een mogelijkheid de strandstoel te gebruiken als blikvanger of gespreksopener op een evenement of beurs.

Een strandstoel als reclame object

Houten strandstoelen met een bedrukt katoenen doek zijn frisse opvallende reclame objecten. Onze strandstoel heeft een prachtige afbeelding van de ideale vakantiebestemming en je krijgt dan ook meteen zin om zelf ook te genieten van de strandstoel op een droomlocatie. Voor een feestje met strandthema is deze strandstoel een onmisbaar attribuut!

Een strandstoel volgens jouw eigen ontwerp?

Een strandstoel met een full color bedrukt doek volgens jouw eigen ontwerp is natuurlijk voor bedrijven of evenementen een leuke manier om reclame te maken. Jouw logo staat prominent in de belangstelling. Bedrukte houten strandstoelen zijn eenvoudig inzetbaar bij diverse evenementen. Promoot jouw nieuwe product of nieuwe logo met deze trendy strandstoelen, en je zit altijd goed!. Bedrukte strandstoelen zijn zo geliefd dat er veelvuldig foto’s worden gemaakt en jouw naam of logo staat dus op menig foto. Deze foto’s worden vaak op social media gepost en geliket. Geweldig reclame voor jouw bedrijf of evenement. Uiteraard kun je bij Withagen-attractieverhuur ook kiezen voor andere manieren van promotie. Denk bijvoorbeeld aan statafelrokken of skytubes.

Extra informatie

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend