Roze topcover

Roze topcover

Excl. BTW al vanaf 2,50

Artikelnummer: TS-2015.02 Categorieën: ,

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Een roze topcover. Weer eens wat anders!

Kies eens voor een vrolijke kleur topcover! Met een roze topcover valt uw statafel goed op. Van de felle kleur wordt iedereen onmiddelijk vrolijk. In combinatie met een antraciet statafelrok geeft de roze topcover uw statafel een vrolijke en elegante look.

Makkelijk te wisselen en uit te wassen.

De roze topcover geeft extra bescherming voor uw statafel. Als u de top cover over de statafelrok trekt blijven zowel de tafelrok als de bartafel beschermd tegen wijndruppels etc. De topcover is bovendien makkelijk aan te brengen. Door het elastiek blijft de topcover goed om de statafel zitten. De topcovers zijn ook makkelijk uitwasbaar.

Uw eigen topcover laten bedrukken?

Bij Withagen-aatractieverhuur kunt u ook een topcover of statafelrok laten bedrukken met uw eigen ontwerp. Ideale reclame voor bedrijven op beurzen, open dagen en personeelsfeesten. Maar ook leuk om uw eigen foto tijdens een housewarming of jubileum te tonen aan de aanwezige gasten.

Extra informatie

Diameter in cm

94

Hoogte in cm

10

Transport Gewicht

0,90 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend