terras klap tafel antraciet

terras klap tafel antraciet

Excl. BTW al vanaf 6,50

Artikelnummer: TS-2012.02 Categorieën: ,

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Uitklapbare terrastafels

Organiseert u een feest of evenement en wilt u wat exta zitgelegenheid voor uw gasten? Dan kun je met terrastafels dit snel gergeld hebben. Terrastafels gebruikt u samen met terrasstoelen om tijdens uw evenement of party uw gasten lekker te laten zitten. U huurt terrasstoelen afzonderlijk van de tafel maar u kunt natuurlijk ook uw eigen stoelen aan deze terrastafel plaatsen.

Meteen klaar voor gebruik

Onze terrastafels worden altijd netjes schoon geleverd. U klapt ze uit en ze zijn gebruiksklaar zonder dat u deze eerst nog grondig moet reinigen. U kunt ze ook zelf bij ons af komen halen in Bergen op Zoom. Wij hebben een grote voorraad stoelen en tafels in ons magazijn staan maar u kunt ons het beste vooraf contacteren om de beschikbaarheid na te gaan.

Zowel binnen als buiten te gebruiken

Deze terrastafels zijn natuurlijk ook heel goed binnen te gebruiken. Mocht het te koud zijn om zomaar stil te zitten dan hebben wij ook terrasheaters en deze zijn uiteraard ook binnen te gebruiken. En voor buiten hebben we ook diverse tenten in ons assortiment waarmee u niet alleen beschermd bent tegen regen maar ook tegen zon. Wat dacht u bijvoorbeeld van de starshade tent?

Extra informatie

Diameter in cm

85

Hoogte in cm

75

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend