Terrasheater

Terrasheater

Excl. BTW al vanaf 20,00

Artikelnummer: TS-2010.02 Categorieën: ,

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen
x 32.50
Meer weten over dit product?

Blijf langer feesten!

De terrasheater is ideaal voor feesten, barbecues, verjaardagen en andere gelegenheden waarbij u zolang mogelijk buiten wil blijven zitten zonder het koud te krijgen. De temperatuur van een vuurkorf is niet in te stellen maar bij deze terraskachel kunt u zelf bepalen hoe hard de tuinkachel moet branden. Zo kunt u tot ’s avonds laat genieten van uw tuinmeubelen.

Hoe werkt de terrasverwarmer?

De terrasverwarmer werkt op gas. U sluit de gasfles aan en met een druk op de knop kunt u de tuinkachel aansteken. Zo heeft u eenvoudig en veilig terrasverwarming tijdens een feest of bbq.

Ook mogelijk om in een tent te plaatsen!

Het is natuurlijk ook mogelijk om een pagodetent, partytent of onverwarmde ruimte op te warmen met een heater van Withagen-attractieverhuur. Let dan wel op dat u de gasheater niet te dicht tegen het doek plaatst. U kunt bij ons ook de gasflessen huren.

Extra informatie

Breedte in cm

50

Diameter in cm

85

Hoogte in cm

225

Transport Gewicht

17 kg. ex. gas

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

Download de handleiding