Bierbanken + tafel

Bierbanken + tafel

Excl. BTW al vanaf 15,00

Artikelnummer: TS-2011.01 Categorieën: ,

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Samen genieten

Alles wordt leuker als je dat samen doet. Zeker als het gaat om eten en drinken. Deel uw verhalen met uw tafelgezelschap terwijl u geniet van een hapje of drankje. Aan een biertafel kun je met 8 personen zitten. De stevige houten banken zijn makkelijk te plaatsen en bieden plaats aan 4 personen. Ook de tafel is makkelijk te vervoeren en eenmaal opgezet staat deze stevig. U hoeft dus niet bang te zijn dat de tafel plotseling inklapt.

Van verjaardag tot oktoberfest

Voor al uw evenementen, feestjes of om gewoon gezellig buiten zitten kunt u onze speciale bierbanken huren! Of het nu op een verjaardag in de achtertuin is of dat u een volledig oktoberfest evenement organiseert, met de bierbanken en biertafels van Withagen-attractieverhuur kunnen uw gasten in ieder geval rustig zitten.

Bij alle weersomstandigheden

Als het mooi weer is kunt u heerlijk in de zon zitten aan onze bierbanken maar als u liever wat shaduw heeft dan kunt u ook een parasol huren. Of u huurt als u tegen zon en regen beschutting wenst een van onze tenten. Bijvoorbeeld de mooie starshade tent.

Extra informatie

Lengte in cm

220

Breedte in cm

60

Hoogte in cm

78

Afmeting transport L x B x H

Tafel 220 x 60 x 10 Bank 220 x 25 x 10

Transport Gewicht

Bank 12 kg Tafel 25 kg

Vervoer Caddy
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend