Gele topcover

Gele topcover

Excl. BTW al vanaf 2,50

Artikelnummer: TS-2017.01 Categorieën: ,

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Geef uw statafel een jasje aan.

Statafels zijn een ideale toevoeging op ieder evenement. Je kunt er je drankje op kwijt of je richt een rokershoek in door een asbak op tafel te zetten. Maar een statafel is niet heel mooi en kan afbreuk doen aan de stijl van een feest of evenement. Maar als u de statafel aankleedt met een statafelrok en een topcover kunt u uw evenement juist voorzien van wat extra sfeer.

Haal de zon in huis met een gele topcover!

Als u kiest voor een gele top cover haalt u de zon naar uw feest. De vrolijke gele statafels zullen bij iedereen zorgen voor een glimlach op het gezicht. Zeker in combinatie met een statafelrok antraciet zorgt een gele topcover voor een prachtig zicht. Je waant je als het ware in een veld met zonnebloemen.

Uw eigen ontwerp bestellen?

Bij Withagen-attractieverhuur kunt u gehuurde artikelen in Bergen op Zoom afhalen. Bezorgen kan uiteraard ook. Maar u kunt ook uw eigen ontwerp topcover of statafelrok laten drukken. Deze koopt u dan en dan heeft u voortaan op elke evenement of feest leuke versiering met bijvoorbeeld uw bedrijfslogo. Of u kiest voor een topcover met een leuke foto van de jarige en verrrast hem of haar met deze blijvende herinnering.

Extra informatie

Diameter in cm

94

Hoogte in cm

10

Transport Gewicht

0,90 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend