Statafelrok antraciet met topcover

Statafelrok antraciet met topcover

Excl. BTW al vanaf 9,50

Artikelnummer: TS-2015.01 Categorieën: ,

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Statafelrok in antracietgrijs

Een rok om een statafel maakt het net even af. Een bartafel is een goede manier om je gasten op je feest of evenement bijeen te brengen en te netwerken. Je creëert met deze antraciet statafel rok gelijk een chique uitstraling voor je statafel en zorgt zo voor een prettige plek op jouw feest. De statafelrok antraciet is geschikt voor statafels met een diameter van 80-90 cm.

Stretch statafelrok

De antraciet statafelrokken zijn gemaakt van stretchstof. Dit betekent dat ze om de meeste statafels passen en dat je ze zonder veel moeite om de statafel kunt trekken. Dankzij de speciale inzetje op de hoekpunten blijft de statafelrok goed op zijn plaats en heb je een prachtige statafel met stijlvolle uitstraling. Wil je de statafelrokken langer gebruiken kun je ze tussendoor uitwassen volgens het wasvoorschrift. Zo kun je ook bij meerdaagse feesten en evenementen genieten van een schone statafelrok.

Jouw eigen ontwerp op een statafelrok?

Een statafelrok is niet alleen een mooie manier om de uitstraling van evenement naar een hoger niveau te tillen. Het biedt jou ook de mogelijkheid tot het maken van reclame door een eigen ontwerp op je statafelhoes te printen. Op maat gemaakte statafelrokken kunnen jouw logo of bedrijfsnaam laten zien aan alle bezoekers. Het is ook een mooie manier om sponsoren van jouw evenement een extra reclame platform te bieden. Uiteraard is het ook mogelijk om in plaats van een volledige statafelrok alleen de topcover te laten bedrukken. Iedereen die aan de statafel plaatsneemt kan zo jouw boodschap zien!

Extra informatie

Diameter in cm

84

Hoogte in cm

107

Transport Gewicht

0,90 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend