Stoelhoes Stretch Stackchair,Zwart

Stoelhoes Stretch Stackchair,Zwart

Excl. BTW al vanaf 5,00

Artikelnummer: TS-2017.13 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Bescherm je stoelen met een stoelhoes

De zitting van een stoel moet er goed uitzien om comfortabel te zitten. Niemand gaat graag op een stoel zitten die vies is of waar duidelijke slijtageplekken te zien zijn. Zeker wanneer u een evenement organiseert waar je een nette uitstraling verwacht moeten ook de stoelen er goed uit zien. Met een zwarte stretch stoelhoes ben je er zeker van dat de stackchair schoon is en er netjes uit ziet. Uw gasten zullen zich niet bezig houden met de stoel en volledige aandacht hebben voor uw evenement of presentatie.

Stoelhoezen voor stackchair kopen of huren?

De zwarte stretch stoelhoes voor stackchairs is makkelijk uitwasbaar en als u deze koopt gaat deze dus lang mee. U biedt gasten altijd een schone zitplaats. Maar u kunt natuurlijk ook ervoor kiezen om deze stoelhoezen huren. Dan heeft u ook de prachtige hoezen maar hoeft u zich niet bezig te houden met het wassen of de opslag ervan.

Meer dan alleen attracties

Withagen-attractieverhuur biedt niet alleen de leukste attracties en mooiste springkussens. Bij ons kunt u alles huren om een geslaagd evenement of feest te organiseren. Zo kunt u bijvoorbeeld ook stackchair stoelen of grote parasols huren bij ons. Ideaal voor bijvoorbeeld een borrel of festival.

Extra informatie

Transport Gewicht

0,90 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend