stackchair stoel zwart

stackchair stoel zwart

Excl. BTW al vanaf 2,50

Artikelnummer: TS-2011.03 Categorieën: ,

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Ga voor een comfortabele zitplaats

De stackchair stoelen van Withagen-attractieverhuur zijn gestoffeerd en hebben een heerlijke zitting! Bovendien kun je ze eenvoudig stapelen. Stackchair stoelen huren is ideaal voor wie zelf even te weinig stoelen heeft. Een stapel stackchairs huren en je hebt gelijk veel meer ruimte voor je gasten om te zitten. Door de neutrale kleur passen de stoelen op elk evenement. Uiteraard zijn de stoelen schoon en niet versleten. Je huurt tenslotte comfortable stackchair stoelen om gelijk te kunnen gebruiken.

Presentatie, lezing of informatieavond?

Als je een evenement organiseert moet je aan veel zaken denken. Daarom verhuurt Withagen-attractieverhuur niet alleen de leukste attracties en springkussens maar denken wij ook graag mee met je betreffende de randzaken. Voor een jubileum, trouwerij of lezing wil je misschien je gasten laten zitten op onze comfortabele stackchairs terwijl kinderen zich kunnen uitleven op een leuk speeltoestel. Het is mogelijk de stoelen te voorzien van een mooie stoelhoes. Deze kunt u zelfs in een eigen ontwerp laten leveren! Voor al deze zaken en meer kun je terecht op 1 adres: Withagen-attractieverhuur. En je kiest zelf of je alles ophaalt in Bergen op Zoom of dat je het laat bezorgen!  

Tafels, stoelen en meer!

Als je uit ons aanbod springkussens, spellen en attracties de perfecte keuze voor jouw evenement hebt gevonden en op de dag zelf tevreden wilt toekijken vanaf een stackchair kan dit natuurlijk. Maar je kunt het ook nog verder afmaken. Op bijvoorbeeld een antraciet terrastafel kun je je spullen neerleggen of een drankje neerzetten. En met een grote parasol kun je lekker in de schaduw zitten. Withagen-attractieverhuur in Bergen op Zoom heeft het allemaal! Kom je er zelf niet aan uit dan kun je altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je graag om van jouw evenement of feest een geweldige gebeurtenis te maken!

Extra informatie

Vervoer Caddy
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

2 Bierbanken met 1 tafel