Statafel

Statafel

Excl. BTW al vanaf 9,50

Artikelnummer: TS-2009.01 Categorieën: ,

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Ideaal op feestjes: Statafels!

U kent het wel. Je bent op een feestje en wilt met iedereen even praten. Dan ga je niet in een kringetje zitten maar loop je liever rond. Met een statafel kunnen je gasten vrij bewegen en hebben ze toch plek om hun glas even neer te zetten. Bovendien neemt een statafel niet veel plek in en blijft er dus genoeg ruimte over voor iedereen om zich op de dansvloer te begeven.

Gemakkelijk te vervoeren

De ideale statafel voor uw feest of evenement hebben wij in ons assortiment. De statafels zijn gemakkelijk te vervoeren doordat de statafel gemakkelijk is in te klappen. De bartafel is voorzien van een mooi wit blad met een diameter van 84 cm. Heeft u meerdere statafels nodig kunt u ze inklappen tot een compact pakket. We hebben ook speciale karretjes zodat u op een evenement gemakkelijk de tafels op de juiste plek kunt zetten.

Extra opties voor statafels bij Withagen

Wilt u uw statafel mooi aankleden dan kunt u kiezen voor een zelf ontworpen statafelrok of topcover. Of u kiest voor een van de vele standaard kleuren topcovers of statafelrokken uit ons assortiment.

Extra informatie

Diameter in cm

84

Hoogte in cm

107

Afmeting transport L x B x H

138 x 87 x 8,5 cm

Transport Gewicht

12 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend