Iets te vieren?

Organiseert u binnenkort een spetterend tuinfeest, familie bijeenkomst of compleet 8 gangen diner en heeft u horeca benodigdheden nodig? Bij Withagen-Attractieverhuur vindt u alle materialen voor uw feest of evenement tegen aantrekkelijke tarieven.

Voor ieder feest het juiste assortiment

Met een uitgebreid horecaverhuur assortiment bent u altijd verzekerd van een geslaagd feest! Ons aanbod varieert van verschillende glazen en servies tot aan een frituur en alles wat daarbij komt kijken. Voor een mooi gedekte tafel tijdens een feestelijk diner kan passend bestek natuurlijk niet ontbreken. Een kopje koffie na? Ook met dit soort horeca benodigdheden kunnen wij u helpen! Wij voorzien u van een koffiezetapparaat met kopjes en schotels bijgeleverd!

Tafels en stoelen.

Mocht u alleen bepaalde tafels of stoelen nodig hebben tijdens uw horecaevenement, ook dan kunnen wij u helpen. Het hangt natuurlijk af van het type evenement maar het is belangrijk dat er voldoende tafels en stoelen zijn. Tijdens een tuinfeest is het natuurlijk van belang dat uw gasten zijn of haar glas neer kunnen zetten of even kunnen hangen aan een statafel. Uw gasten worden dan minder snel moe en blijven dan tevens wat langer rondhangen!


Neem contact op!

Mocht je vragen hebben aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Indien je meer informatie wilt over bepaalde artikelen kunnen wij je altijd helpen om de juiste horeca benodigdheden te huren. Bij ons kun je terecht voor professionele ondersteuning en advies op maat.