Rodeo attracties

Ontdek de welvelende wereld van rodeo attracties! Als de specialist in het verhuren van deze unieke belevenissen, nodigen we je uit om samen op avontuur te gaan. Met jarenlange ervaring op zak, weten we precies hoe we jouw evenement onvergetelijk kunnen maken.

Rodeo attractie op jouw evenement

Stel je voor: het geluid van enthousiast publiek, de spanning in de lucht en in het midden van dit alles, een mechanische stier die wacht op de volgende deelnemer. Of misschien heb je liever een machanisch paard, klaar om de uitdaging aan te gaan met de dappere cowboy of cowgirl. Bij Withagen Attractieverhuur kan het allemaal.

Verschillende type rodeo attracties

Voor de voetballiefhebbers onder ons hebben we iets speciaals. Wat dacht je van een combinatie van voetbal en rodeo? Ja, je leest het goed! Onze rodeo voetbal is een unieke twist die sport en spanning samenbrengt. Perfect voor sportieve evenementen of feesten met een voetbalthema. Bij ons is er voor elk wat wils. Van de traditionele rodeostier tot speelse varianten zoals het rodeopaard.

Veiligheid op #1

Veiligheid en plezier gaan bij ons hand in hand. Al onze attracties zijn gekeurd en voldoen aan de NVWA normen en zijn voorzien van RASnummer. Wel zijn er bepaalde regels die nageleefd moeten worden. Zo mag je bijvoorbeeld niet met meer dan 1 persoon op de attractie. Door de regels na te leven kun je erop vertrouwen dat iedereen een geweldige en veilige tijd zal hebben.

Rodeo attractie huren bij Withagen Attractieverhuur

Withagen Attractieverhuur heeft al jaren ervaring met het verhuren van rodeo attracties. Je kunt de attracties direct via de website huren. Bij Withagen Attractieverhuur garanderen wij een professionele service, veiligheid en een onvergetelijke ervaring voor je gasten. Neem gerust contact met ons op als je nog vragen hebt over de attracties. Onze experts denken graag met je mee.