Kermistrein

Een kermistrein huren is de ideale manier om uw bezoekers een terrein of stad door te laten rijden. En nog een harstikke leuk ook!

Waarom een kermistrein?

Een kermistrein op uw kermis maakt de kermis helemaal af, het zorgt namelijk voor een gezellige sfeer. Ook is het handig voor de bezoekers, zo kunnen ze meerijden naar de kermis toe en hoeven ze niet zo veel te lopen. Ook als u meerdere kermis pleinen heeft is deze kermistrein een echte uitkomst. De bezoekers worden dan in een sfeervolle trein snel van de ene locatie naar de andere gebracht. Buiten dit allemaal weten mensen door de kermistrein dat er iets te doen is waar deze trein naartoe rijdt. Super leuk en handig dus!

Hoe en wat

De kermistrein kan alleen worden ingehuurd met chauffeur. Dit is voor de bezoekers het fijnst, zo kunnen hun gratis mee. Wij begrijpen dat u het fijn zou vinden om te weten hoeveel mensen er nou eigenlijk mee gaan in de kermistrein. Wij kunnen daarom ook voor u bijhouden hoeveel mensen er vervoerd worden! Ook kunnen de wagons van kermistrein voorzien worden van full color panelen waarop uw eigen reclame geplaatst kan worden. Bent u op zoek naar een treintje voor een andere gelegenhed? Bekijk dan onze andere treinen.

Tilburgse Kermis

Onze kermistrein is ieder jaar te vinden op de Tilburgse kermis sinds 2018. Ieder jaar is het een groot succes en zijn er duizenden mensen vervoerd met de kermistrein. Wij zijn dan ook erg blij dat wij ieder jaar weer met de kermistrein op de grootste kermis van de Benelux mogen rijden!

Vragen?

Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie over een kermistrein huren? Neem gerust contact met ons op! Wij helpen u graag verder.