Treinexpress 52 personen

Treinexpress 52 personen

Excl. BTW al vanaf 800,00

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen
Met zon- en feestdagen prijs op aanvraag.
x 25.00
x 160.00

Treintje als pendeldienst.

Dit toeristentreintje voor maximaal 52 personen is ideaal te gebruiken op een evenement als pendeltrein tussen 2 locaties. Deze mobiele trein met 2 wagons wordt aangedreven door een krachtige dieselmotor. Zo kunnen grote groepen mensen op leuke wijze heen en weer reizen tussen verschillende locaties. Denk bijvoorbeeld aan een open dag of een stadstocht langs diverse hoogtepunten. Je kunt dit toeristentreintje ook huren tijdens regenachtige dagen. Op deze manier zorg je ervoor dat de gasten op het evenement veilig en droog aankomen.

Chauffeur

Onze prachtige trein is erg lang en moeilijk te besturen. Daarom krijgt u bij de prijs inbegrepen altijd een professionele chauffeur in stijl erbij. Deze chauffeur zorgt ervoor dat uw geen zorgen heeft op de dag van uw event en dat de bezoekers veilig worden vervoert.

Ook voor mindervaliden toegankelijk!

Bij dit toeristentreintje is het mogelijk de trein toegankelijk te maken voor mensen met een rolstoel. Voor 2 rolstoelplaatsen verdwijnen 6 reguliere zitplaatsen. Daarnaast beschikken wij over speciale rijplaten waardoor rolstoelgebruikers gemakkelijk de trein in kunnen. Iedereen kan zo genieten van een ontspannen treinritje!

Een toeristentreintje huren voor in de stad

Dit toeristentreintje valt met zijn felle kleuren goed op. Mochten er toch mensen niet opletten klinkt er een koperen bel. Zo kan dit treintje veilig door de straten rijden. Mobiele reclame is ook mogelijk met deze trein. De wagons van de treinexpress kunnen rondom voorzien worden van full color panelen waarop uw eigen reclame geplaatst kan worden. Uiteraard wordt hier een meerprijs voor berekend; vraag ons naar de mogelijkheden. Wilt u een kleiner toeristentreintje huren, of bent u op zoek naar een treintje voor een indoor evenement? Ook hiervoor bent u bij Withagen- attractieverhuur aan het juiste adres! Zo bieden wij een treintje voor +/- 30 personen en een speciale mini kindertrein

Rolstoel vriendelijk

Onze treinen zijn ook rolstoel vriendelijk. Echter moet je dit van te voren aan ons laten weten, aangezien er dan een bank uit het wagonnetje gehaald moet worden. Op deze manier passen in ieder wagon 2 rolstoelen. Zo kan iedereen een onvergetelijke dag hebben! 

Extra informatie

Leeftijd tot

100

Aantal gebruikers tegelijk

52

Aantal personen opbouw

1

Opbouw tijd

1 uur

Lengte in cm

1640

Breedte in cm

180

Hoogte in cm

250

Afmeting transport L x B x H

Draaicirkel van de trein is 13 meter.

Transport Gewicht

Locomotief 1860 kg wagons per stuk 1320 kg leeg

Vervoer

Niet zelf te vervoeren

levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend