Draaimolen met kassa

Draaimolen met kassa

Excl. BTW al vanaf 745,00

Artikelnummer: A-2012.01 Categorieën: , , , ,

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen
Met zon- en feestdagen prijs op aanvraag.
x 110.00

Een draaimolen huren voor jouw evenement?

Alle kinderen vinden een draaimolen leuk, waardoor een draaimolen huren altijd in de smaak zal vallen! Deze mooie mallemolen met kleurrijke autootjes biedt ruimte voor maar liefst 30 kinderen. Daarnaast is de draaimolen voorzien van lampen zodat hij in het donker ook mooi verlicht is. Zo kunnen kinderen de hele dag door kindjes een ritje maken in een tank, brandweerwagen, strijdwagen, motor of paard. Deze draaimolen huurt u inclusief kassa. Dit maakt deze attractie ideaal voor diverse evenementen.

Kan ik de ritprijs zelf bepalen?

Wanneer u een draaimolen huurt bij Withagen-attractieverhuur kunt u zelf  de ritprijs bepalen voor een ritje in de draaimolen is wanneer u kiest voor de volledige uitkoop. Dit kan dan dus ook een gratis ritje zijn. Het is echter ook mogelijk dat u voor een gedeelde uitkoop kiest van de draaimolen. Wij vragen dan een gereduceerde ritprijs per rit en u betaalt een vast bedrag voor de draaimolen. Op bepaalde evenementen is het ook mogelijk dat we geheel op eigen risico staan. Wij vragen dan een prijs per rit en al de opbrengsten zijn voor ons. Als u de draaimolen wilt huren, denken wij dus graag met u mee over de diverse mogelijkheden. Voor de avonduren wordt een toeslag berekend.

Draaimolenverhuur en meer.

Naast de draaimolen met kassa kunt u nog tal van andere kermisattracties huren. Met enkele van deze topattracties bij elkaar heeft u al snel een mini-kermis. Wat dacht u van de Zweefmolen Jungle Swing of het Mini Reuzenrad? U vindt vast iets naar uw zin in ons uitgebreide assortiment. 

 

Extra informatie

Leeftijd vanaf

2

Leeftijd tot

9

Aantal gebruikers tegelijk

30

Aantal personen opbouw

2

Opbouw tijd

2 uur

Lengte in cm

1150

Breedte in cm

600

Hoogte in cm

420

Spanning in volt

230 volt

Vermogen in watt

3500 watt

Afmeting transport L x B x H

L 1150 x b 250 x H 370 cm

Vervoer Eigen aanhangerDit is een aanhanger
Aansluiting verlichting

13 polige stekker

levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Rijbewijs B + E verplicht

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

2 x haspel 40 m. + 1 x verlengkabel 12,5 m.