Draaimolen met kassa

Draaimolen met kassa

Excl. BTW al vanaf 850,00

Artikelnummer: A-2012.01 Categorieën: , , , ,

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen
Met zon- en feestdagen prijs op aanvraag.
x 125.00

Draaimolen huren 

Een draaimolen huren voor jouw evenemen doe je bij Withagen Attractieverhuur. Op ieder evenement valt een draaimolen in de smaak. Deze mooie draaimolen biedt ruimte voor maar liefst 30 kinderen. De draaimolen is voorzien van prachtige sfeerverlichting waardoor de carrousel zowel overdag als s’avonds kan draaien.

Diverse draaimolens huren

Withagen Attractieverhuur verhuurt verschillende kermisattracties. In deze stoere draaimolen kunnen kinderen een ritje maken  in een tank, brandweerwagen, strijdwagen, op de motor of op een paard! Daarnaast hebben we ook nog een kleinere nogstalgische draaimolen. Een unieke draaimolen die je direct doet terugdenken aan je jeugd. Naast draaimolens kun je nog veel meer kermisattracties huen bij Withagen Attractieverhuur. Bekijk bijvoorbeeld ook eens:

Ritprijs zelf bepalen

Wanneer je een draaimolen huurt bij Withagen-attractieverhuur ontvang je deze inclusief kassa. U kunt zelf de ritprijs bepalen voor een ritje in de draaimolen is wanneer je kiest voor de volledige uitkoop. Dit kan dan dus ook een gratis ritje zijn. Het is echter ook mogelijk dat je voor een gedeelde uitkoop kiest van de draaimolen. Wij vragen dan een gereduceerde ritprijs per rit en je betaalt een vast bedrag voor de draaimolen. Op bepaalde evenementen is het ook mogelijk dat we geheel op eigen risico staan. Wij vragen dan een prijs per rit en al de opbrengsten zijn voor ons. Als je de draaimolen wilt huren, denken wij dus graag met je mee over de diverse mogelijkheden. Voor de avonduren wordt een toeslag berekend. 

Draaimolen huren bij Withagen Attractieverhuur

Geïnteresseerd in het huren van een draaimolen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. We denken graag met je meer over de mogelijkehden voor jouw evenement. Wil je meer informatie over onze draaimolen? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ons bereiken via info@withagen-attractieverhuur.nl of telefonisch op +31 (0)164 23 52 43.

Extra informatie

Leeftijd vanaf

2

Leeftijd tot

9

Aantal gebruikers tegelijk

30

Aantal personen opbouw

2

Opbouw tijd

2 uur

Lengte in cm

1150

Breedte in cm

600

Hoogte in cm

420

Spanning in volt

230 volt

Vermogen in watt

3500 watt

Afmeting transport L x B x H

L 1150 x b 250 x H 370 cm

Vervoer Eigen aanhangerDit is een aanhanger
Aansluiting verlichting

13 polige stekker

levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Rijbewijs B + E verplicht

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

2 x haspel 40 m. + 1 x verlengkabel 12,5 m.