Kermis attractie huren

Iedereen weet wel waar het bij een kermis om gaat. Knipperende lampen en luide kermis geluiden maken de attracties spannend en zeer aantrekkelijk voor de kinderen. Wat zeker niet mag missen op een kermis zijn botsauto’s, een reuzenrad en een draaimolen. Kinderen kunnen zich op een kermis uitleven zonder naar een duur pretpark te moeten gaan en ouders krijgen het gevoel van nostalgie van toen ze zelf jong waren. En wilt u naast de typerende kermisattracties ook iets lekkers te eten aanbieden hebben wij voor u ook een popcorn of suikerspinmachine in ons assortiment.

Ook leuk op jaarmarkten of een braderie!

Grote attracties zijn echte publiekstrekkers. Als kinderen de lichten van een attractie zoals de Zweefmolen Jungle Swing zien willen ze zeker langer blijven. Maar ook op een jaarmarkt of braderie kun je natuurlijk wat extra entertainment voorzien. Of je nu kiest voor een grote attractie of een kleiner spel, het maakt uw evenement toch wat aantrekkelijker voor bezoekers die op zoek zijn naar een leuk dagje uit.

Kan ik ook als particulier kermisattracties huren?

Withagen-attractieverhuur heeft attracties voor elke hoeveelheid publiek. Dus of je nu organisator bent van een groot evenement, een mini-kermis wilt toevoegen op een jaarmarkt of rommelmarkt, of gewoon op zoek bent naar een leuke attractie voor uw buurtfeest, je vindt het bij Withagen! Het is zelfs mogelijke om bepaalde attracties zoals de Nostalgische draaimolen af te halen in Bergen op Zoom en bij u thuis op te zetten met behulp van onze handleiding. Eenvoudig, goedkoop en heel erg leuk!