Multi Trampoline 6 vaks trampoline

Multi Trampoline 6 vaks trampoline

Excl. BTW al vanaf 400,00

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen
Prijs voor Koningsdag op aanvraag.
x 85.00

Multi trampoline 6 vaks trampoline

Zoek je een uniek en opwindende attractie voor je volgende evenement? Onze 6-vaks multi-trampoline biedt eindeloos plezier voor jong en oud

Een multi trampoline, voor nog meer plezier.

Met de multi trampoline creëer je een trampoline kinderfeestje in een handomdraai! Als de aanhanger is uitgeklapt kunt u trampoline springen op maar liefst 6 trampolines. De trampoline kan tot wel 150 gebruikers per uur aan. Hierdoor is de multi trampoline ook ideaal voor grote evenementen. 

Bekijk onze galerij om video’s om de multi-trampoline in actie te zien en doe inspiratie op voor jouw evenement! Onze trampoline is perfect voor diverse evenement, zoals:

  • Schoolfeesten en sportdagen
  • Bedrijfsevenementen en teambuildingsactiviteiten
  • Gemeenschapsfestivals en kermissen
  • Privefeesten en verjaardagen

Veilig trampoline springen.

Veiligheid is bij deze multi trampoline gegarandeerd doordat er rondom de trampoline een net is gespannen.Hierdoor kunnen de kinderen niet van de trampoline vallen. Zo kunnen ook de jongste kinderen veilig springen. Kinderen kunnen de multi trampoline in langs een trappetje en vervolgens op een eigen trampoline springen.

Veiligheid staat bij ons voorop. Onze multi-trampoline voldoet aan strenge veiligheidsnormen en wordt geleverd met uitgebreide veiligheidsinstructies en optionele begeleiding.

Hoger springen met de Bungee-Trampoline

Krijg je maar niet genoeg van het trampoline springen en wil je nog hoger springen dan op de multi trampoline? Kijk dan eens bij onze bungee trampoline. In een harnas kun je met behulp van elastieken meer dan 10 meter hoog springen! De leukste trampolines voor Bergen op Zoom en omstreken vind je bij Withagen-attractieverhuur. 

Trampoline huren bij Withagen attractieverhuur

Klaar om je gasten een onvergetelijke ervaring te bieden? Neem vandaag nog contact met ons op om de multi-trampoline te reserveren! Wij zorgen voor een zorgeloze ervaring met professionele installatie en transport van de trampoline naar jouw locatie.

 

Extra informatie

Leeftijd vanaf

3

Leeftijd tot

14

Aantal gebruikers tegelijk

6

Aantal personen opbouw

1

Opbouw tijd

1 uur

Lengte in cm

750

Breedte in cm

850

Hoogte in cm

350

Afmeting transport L x B x H

Zie handleiding

Transport Gewicht

2000 kg

Vervoer Eigen aanhangerDit is een aanhanger
Aansluiting verlichting

13 polige stekker

levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Rijbewijs B + E verplicht

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

Download de handleiding