Zweefmolen Jungle Swing

Zweefmolen Jungle Swing

Excl. BTW al vanaf 750,00

Artikelnummer: A-2014.02 Categorieën: , , ,

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen
Prijs voor Koningsdag zon en feestdagen op aanvraag.
x 115.00

Tarzan zweefmolen huren

Voel je als Tarzan in deze zweefmolen. Wil je een zweefmolen huren voor jouw evenement of kermis? Dan ben je bij Withagen-Attractieverhuur zeker aan het juiste adres.  In deze zweefmolen met jungle thema krijgt ieder kind echt het gevoel dat hij of zij door de jungle zweeft. De jungle prints en klimop langs de kettingen zorgen ervoor dat de kinderen zich als een echte Tarzan of Jane zullen voelen. Daarnaast staan al hun favoriete figuurtjes ook op de zweefmolen afgebeeld. En als kers op de taart: de attractie is ook nog eens leuk verlicht! Dit zorgt voor een echte sfeermaker in de wintermaanden of avonden.

Zweefmolen huren bij Withagen-Attractieverhuur

Ben je geinteresseerd in het huren van een zweefmolen bij Withagen-Attractieverhuur? Hieronder vind je enkele praktische details over onze zweefmolen. Deze is uitgerust met 4 enkele dn 4 dubbele stoelen, waardoor er in totaal 12 personen tegelijkertijd van de zweefmolen kunnen genieten. Dankzij de intstelbare snelheid is de zweefmolen ook zeer geschikt voor jongere kinderen va 2 tot 12 jaar. Voor de durfals onder ons kan de zweefmolen sneller draaien voor een extra spannende ervaring.

De standaard huurperiode van de attracte is 4 uur. Indien gewenst, is het mogelijk om de zweefmolen voor een langere periode te huren tegen een meerprijs. Bij de levering van de zweefmolen komt een van onze medewerkers de attractie op de locatie afleveren. Samen met enkele medewerkers van jouw organisatie kan de zweefmolen worden opgezet. Indien je dit wenst, kunnen wij ook zorgen voor de volledige opbouw van de zweefmolen.

Perfect voor een thema evenement

Onze zweefmolen Jungle Swing, met zijn levendige jungle-thema, is de ideale aanvulling voor diverse thema- evenementen en feesten, Of je nu een kinderfeestje, een schoolactiviteit, een bedrijfsevenement of een buurtfeest organiseert, deze zweefmolen past perfect bij verschillende thema’s. Met zijn kleurrijke jungle-ontwerp is onze zweefmolen een fantastische toevoeging aan elk jungle- of safari-themafeest. Kinderen en volwassen zullen zich voelen alsof ze door een exotisch regenwoud zweven.

Een complete kermis van Withagen-attractieverhuur.

Wij zijn gespecialiseerd in het verhuren en opzetten van kermisattracties. We kunnen je voorzine van verschillende kermisattracties. Bekijk bijvoorbeeld ook eens de volgende attracties:

De zweefmolen jungle swing is niet alleen een attractie, maar ook een decoratief element dat bijdraagt aan de sfeer en beleving van uw evenement. Neem dan gerust contact met ons op. Onze experts denken graag met je mee. Je kunt ons bereiken via info@withagen-attractieverhuur.nl of telefonisch op +31 (0)164 23 51 43

Extra informatie

Leeftijd vanaf

2

Leeftijd tot

12

Aantal personen opbouw

2

Diameter in cm

700

Hoogte in cm

400

Spanning in volt

230 volt

Vermogen in watt

3500 watt

Afmeting transport L x B x H

L 450 x b 210 x H 310 cm

Vervoer Eigen aanhangerDit is een aanhanger
Aansluiting verlichting

7 polige stekker

levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

1 x haspel 40 meter