Zweefmolen Jungle Swing

Zweefmolen Jungle Swing

Excl. BTW al vanaf 750,00

Artikelnummer: A-2014.02 Categorieën: , , ,

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen
Prijs voor Koningsdag zon en feestdagen op aanvraag.
x 115.00

Tarzan zweefmolen huren

Voel je als Tarzan in deze zweefmolen. Wil je een zweefmolen huren voor jouw evenement of kermis? Dan ben je bij Withagen-Attractieverhuur zeker aan het juiste adres.  In deze zweefmolen met jungle thema krijgt ieder kind echt het gevoel dat hij of zij door de jungle zweeft. De jungle prints en klimop langs de kettingen zorgen ervoor dat de kinderen zich als een echte Tarzan of Jane zullen voelen. Daarnaast staan al hun favoriete figuurtjes ook op de zweefmolen afgebeeld. En als kers op de taart: de attractie is ook nog eens leuk verlicht! Dit zorgt voor een echte sfeermaker in de wintermaanden of avonden.

Zweefmolen huren bij Withagen-Attractieverhuur

 Geinteresseerd in het huren van een zweefmolgen bij Withagen-Attractieverhuur? We geven je graag nog wat praktische informatie over het huren van onze zweefmolen.

Deze zweefmolen is standaard voorzien van 4 enkele en 4 dubbele stoelen. Dit betekent dat er dus 12 personen tegelijk in de jungle swing zweefmolen kunnen. Doordat de zweefmolen op snelheid is in te stellen is deze ook geschikt voor jongere kinderen. Voor de echte waaghalzen kan deze zweefmolen ook lekker hard zijn rondjes zwieren. U huurt de attractie standaard voor 4 uur. Uiteraard kan de zweefmolen tegen betaling ook langer blijven staan. Een medewerker van Withagen-attractieverhuur komt de attractie op locatie afleveren, waarna deze samen met enkele medewerkers van de organisatie kan worden opgezet. Uiteraard kan de zweefmolen ook volledig door ons worden opgezet.

Een complete kermis van Withagen-attractieverhuur.

Wij zijn gespecialiseerd in het verhuren en opzetten van kermisattracties. We kunnen je voorzine van verschillende kermisattracties. Bekijk bijvoorbeeld ook eens de volgende attracties:

Neem contact met ons op

Wil je nog meeg weten over het huren van een zweefmolen? Of wil je verschillende attracties huren voor je evenement? Neem dan gerust contact met ons op. Onze experts denken graag met je mee. Je kunt ons bereiken via info@withagen-attractieverhuur.nl of telefonisch op +31 (0)164 23 51 43

Extra informatie

Leeftijd vanaf

2

Leeftijd tot

12

Aantal personen opbouw

2

Diameter in cm

700

Hoogte in cm

400

Spanning in volt

230 volt

Vermogen in watt

3500 watt

Afmeting transport L x B x H

L 450 x b 210 x H 310 cm

Vervoer Eigen aanhangerDit is een aanhanger
Aansluiting verlichting

7 polige stekker

levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding