Draaimolen of Zweefmolen?

Een draaimolen huren

Voor kinderen is een draaimolen een geweldige attractie. Of het nu in een winkelcentrum, op een braderie of jaarmarkt of een bedrijfsfeest is, zodra er een draaimolen staat willen kinderen een rondje mee. Een draaimolen huren is voor elk feest of evenement dan ook een veilige keuze waarmee je de aanwezige kinderen een leuke tijd bezorgt. Bepaal zelf wat de ritprijs is en kies je eigen muziek.

Een zweefmolen huren

Twijfel je over het huren van een draaimolen en ben je op zoek naar een spannende attractie voor kinderen kun je ook kiezen voor een zweefmolen. In tegenstelling tot bij een draaimolen bungelen je benen vrij in het rond bij een zweefmolen. Ook bij de zweefmolens draaien de kinderen rond en kunnen ze naar de ouders zwaaien als ze langskomen. Kinderen joelen vaak van plezier tijdens een rondje op de zweefmolen. Een zweefmolen is ook voor wat grotere kinderen een erg leuke attractie

Veiligheid voorop!

Als je besluit om een zweefmolen of draaimolen te huren wil je natuurlijk zeker zijn dat de attractie veilig is. Alle attracties van Withagen-attractieverhuur voldoen aan alle wettelijke eisen en worden regelmatig geïnspecteerd. Alle kermis-attracties worden goed onderhouden. Dit maakt de draaimolens en zweefmolens van Withagen-attractieverhuur niet alleen leuke attracties maar ook hele veilige. Bij ons huur je zonder zorgen een draaimolen of zweefmolen.