Communiefeest

De grote dag

De communie, wat spannend! Je kind doet zijn of haar communie en daar hoort uiteraard een spetterend feest bij! Maar wat heb je nou allemaal nodig om een fantastisch communiefeest te organiseren? Wij zetten een aantal tips voor je op een rij.

Feest

Met een feestelijke aankleding kom je al een heel eind. Denk bijvoorbeeld aan ballonnen, dat geeft altijd een feestelijke sfeer. Bij Withagen-attractieverhuur is er een uitgebreid aanbod in ballonnen decoratie zoals pilaren of bogen.

Communiefeest in de tuin

Een communiefeest in de tuin is natuurlijk het leukste, maar in Nederland is helaas het weer af en toe wat onvoorspelbaar. Wil je zekerheid hebben dat het communiefeest niet wordt verpest door een spat regen? Bij Withagen-attractieverhuur hebben we genoeg tenten te huur die erg goed staan op het feest! Wat dacht u van een piramide tent? Dit geeft een extra feestelijk gezicht.

Verdere benodigdheden

Wordt het een groot communiefeest en heeft u bijvoorbeeld niet genoeg kopjes voor alle gasten? Geen probleem! Bij Withagen-attractieverhuur is het ook mogelijk om verschillende horeca benodigdheden te huren! Withagen-attractieverhuur is hét adres voor al uw wensen om een communiefeest tot een succes te maken. Heeft u vragen over de organisatie van het communiefeest? Twijfel dan niet en neem contact met ons op. Wij helpen u graag!