opblaasbaar tennis racket spel

opblaasbaar tennis racket spel

Vanaf 125,00 excl. BTW

Artikelnummer: FS-2013.01 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à € 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen
Borg: 100,00
(borg niet van toepassing verzorgde artikelen)

Een sportieve blikvanger

Dit opblaasbare tennisracket is niet alleen een leuk spel, het is ook een blikvanger op menig evenement! Door zijn afmeting en vrolijke kleuren valt het opblaasbaar tennisracket spel al van veraf op! Bovendien zal iedereen nieuwsgierig worden naar hoe zo’n groot tennisracket gebruikt gaat worden. Het opblaasbaar tennisracket spel huren is natuurlijk ideaal voor wie een evenement heeft op een tennisvereniging maar ook op een sportdag of bedrijfsuitje zorgt dit racketspel voor veel plezier!

Speel verschillende varianten!

Het leuke aan dit opblaasbare tennisracket spel is dat het 2 spel varianten kent. Bij de eenvoudige variant moet men de bal door een groot gat slaan. Dit is natuurlijk een variant die uitermate geschikt is om mensen met tennis kennis te leren maken of voor de (beginnende) jeugdspelers. Er is ook een moeilijkere spelvariant waarbij een kleed met verschillende gaten in het racket wordt gehangen. Elk gat levert een verschillend aantal punten op. Weet jij de meeste punten te verdienen?

Sporten wordt fun met Withagen

In beweging blijven is goed voor iedereen en sporten is natuurlijk de beste methode. Maar dankzij Withagen-attractieverhuur is sporten nog leuker! Elke sport wordt een leuk spel met onze unieke varianten. Wat dacht je van voetbaldarten of de sportieve variant op vier op een rij ?

Extra informatie

Leeftijd vanaf

6

Leeftijd tot

99

Lengte in cm

510

Breedte in cm

90

Hoogte in cm

370

Spanning in volt

230 volt

Vermogen in watt

1500 watt

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Beach Volleybal Net