Ballonnen pilaar Donkerroze/Grijs

Ballonnen pilaar Donkerroze/Grijs

Excl. BTW al vanaf 60,00

Artikelnummer: BD-2015.41 Categorieën: ,

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Ballonpilaren als decoratie

Fleur je evenement, feest, open dag of opening op met een ballonpilaar in bijpassende kleuren. De balonnenpilaar donkerroze/Grijs is een pilaar die feestelijk is en in het oog springt zonder al te schreeuwerig te zijn. De grijze kleur past mooi bij de verzwaarde voet. De verzwaarde voet van de ballonpilaar zorgt ervoor dat de pilaar met ballonnen ook buiten gewoon op zijn plaats blijft staan.

Een topballon maakt het helemaal af

De ballonpilaar is voorzien van een donkerroze topballon. Dit maakt de pilaar nog hoger en opvallender! Mensen zullen de ballonpilaren al van verre zien staan en de aandacht zal zich richten op jouw evenement, winkel of kraam. De topballon is maar liefst 90 cm groot! Elke ballonpilaar wordt zorgvuldig opgebouwd op een verzwaarde voet en pas geleverd na controle van alle ballonnen. Zo hoef je tijdens het evenement je niet druk te maken of de pilaar goed blijft staan en kun je je richten op de gasten.

Meer plezier met ballonpilaren

Met ballonpilaren kun je een evenement prachtig aankleden en een eigen sfeer maken op je evenement. Het leukst is het natuurlijk om ballonpilaren in je favoriete kleuren te plaatsen om te zorgen dat ze goed passen bij de stijl van jouw evenement of zaak. Op de website vind je heel wat voorbeelden van ballonpilaren maar mocht je toch nog andere wensen hebben mag je altijd contact met ons opnemen. Want ook voor ballondecoratie op maat ben je bij ons aan het juiste adres!

Extra informatie

Diameter in cm

65

Hoogte in cm

225

Afmeting transport L x B x H

225 x 65 x 65 cm

Vervoer Crafter
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend