Beach Volleybal Net

Beach Volleybal Net

Excl. BTW al vanaf 40,00

Artikelnummer: FS-2013.02 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Beachvolleybal spelen

Beachvolleybal wordt zowel recreatief als professioneel gespeeld. In Nederland is beachvolleybal spelen niet het hele jaar door even lekker maar als het mooi weer is wordt op vrijwel elk strand wel een potje beachvolleybal gespeeld. Wat is er leuker dan op het strand met een gezellige groep samen sporten en genieten van het zonnetje.

Speel overal beachvolleybal!

Doordat het volleybalnet geheel demontabel is kunt u het gemakkelijk in een personenauto vervoeren. Het net en de stokken zitten netjes in een tas die u eenvoudig naar de plek op het strand brengt waar u een beachvolleybalspel wilt spelen. U kunt dit beachvolleybalnet overal plaatsen. Ook in de achtertuin of op een grasveld. Door de haringen met de scheerlijnen blijft het volleybalnet mooi staan. De omlijning van het volleybal veld maakt u met gele banden.

Sportief met Withagen-attractieverhuur

Sporten doe je bij een sportclub maar wie op zoek is naar een alternatieve manier van sporten kan bij de funsport van Withagen-attractieverhuur de gekste sporten vinden. Had u al gehoord van <A title=Voetbaldarten href="/voetbal-darten" a voetbal darten. Of heeft u al eens een potje tennis gespeeld met dit bijzondere opblaasbare tennisracket?

Extra informatie

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

Download de handleiding