Goedkope Sarah poppen

Waarom een opblaaspop?

Het is toch super leuk als je feest locatie nog verder kan aankleden? Doe dit dan super origineel met een van bovenstaande goedkope Sarah poppen. Deze Sarah opblaaspoppen maken het niet alleen super feestelijk, maar de opblaaspoppen zijn ook een herkenningspunt! Ze zijn niet te missen. Hierdoor zult u nooit meer het probleem hebben dat uw gasten de feestlocatie niet kunnen vinden.

Diverse mogelijkheden

Natuurlijk zijn onze goedkope Sarah opblaaspoppen niet alleen voor de vrouwen die de fantastische leeftijd van 50 jaar hebben bereikt maar voor verschillende andere leeftijden. Wij bieden de mogelijkheid om elke leeftijd op elke Sarah opblaaspop neer te zetten, zo heb voor iedere leeftijd een unieke opblaaspop te huur bij ons. Zo is de Sarah Beach ook super leuk voor de jongkies onder ons. Als iemand 18 wordt en zijn of haar eerste pilsje mag drinken is het leuk om het te combineren met de mega heineken bierfles.

Contact

Heeft u vragen die onze website voor u niet kunt beantwoorden, neem dan contact met ons op. U kunt even langs komen aan Oude Moerstraatsebaan 2 te Bergen op Zoom, maar u kunt ons ook telefonisch bereiken namelijk +31 (0)164 – 23 51 23. Uiteraard kunt u ons ook mailen via info@withagen-attractieverhuur.nl.