Jarige Jet

Jarige Jet

Excl. BTW al vanaf 49,59

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen
x 6.61

Jarige Jet huren

Verras de jarige Jet met deze wel 4 meter hoge opblaasbare jarige Jet. Deze valt echt op en zo weet iedereen die voorbij rijdt dat er eentje jarig is!

Echte blikvanger

Deze jarige Jet is een echte blikvanger en valt ook heel erg op. Doordat onze jarige Jet een 4 meter hoge opblaaspop is, is zij niet te missen. De jarige jet is leuk als versiering voor in de voortuin of op een feestlocatie. Zo weet iedereen dat hier ee najrige Jet aanwezig is! Hoera!

Maak het compleet

Om het feestje geheel compleet te maken kunt u er ook een ballonnenboog bij huren. Zo kleed u uw feestlocatie helemaal aan, maar goed tafels en stoelen zijn ook niet onbelangrijk op een feestje. Zo geeft u uw gasten comfort!

Vragen?

Voor vragen over de jarige Jet kunt u vrijblijvend contact opnemen met ons. We staan met een team klaar om al uw vragen te beantwoorden en met u mee te denken. Maar ook in de FAQ kunt wellicht al antwoord vinden op uw vragen.

Extra informatie

Leeftijd vanaf

1

Leeftijd tot

99

Lengte in cm

180

Breedte in cm

180

Hoogte in cm

400

Spanning in volt

230V

Vermogen in watt

450W

Afmeting transport L x B x H

40x40x50 cm

Transport Gewicht

3 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

1 x haspel 40 meter

1x Blower 480 Watt

Download de handleiding