Abraham en Sarah poppen.

Wanneer iemand de prachtige leeftijd van 50 bereikt dan wordt dat vaak gevierd door een opblaasbare Abraham of Sarah pop te huren en in de voortuin op te zetten. Deze iconische figuren worden meestal als verrassing voor de jarige geplaatst ter ere van zijn of haar 50ste verjaardag. Of het feestvarken het nu leuk vindt of niet; dit feestje móet gevierd worden!

Groot, groter, grootst!

Wanneer jouw vader, moeder, partner of familielid de magische leeftijd van 50 jaar haalt wil je natuurlijk geen kleine Sarah of Abraham pop; dan wil groots je uitpakken! Met de opblaasbare poppen van Withagen-Attractieverhuur is succes verzekerd. Deze opblaasbare Abrahams en Sarahs zijn namelijk bijna 4 meter hoog, waardoor de hele buurt snel te weten zal komen waar het feest te vinden is! De Abraham en Sarah poppen zijn eenvoudig op te zetten en te vervoeren doordat de poppen opblaasbaar zijn. Al onze opblaasbare Abraham en Sarah poppen zitten opgeborgen in een transportzak waardoor u ze eenvoudig kunt vervoeren met een personenwagen. Met de bijgeleverde handleiding zet je de pop in een handomdraai op.

Diverse uitvoeringen

Onze opblaasbare Abraham en Sarah poppen zijn te huur in verschillende uitvoeringen. Ze hebben we een Sarah serveerster, een Sarah kantoor vrouw, en een Tiroler Sarah! Hoe leuk is dat om de 50ste verjaardag te combineren met een thema feest? Is jullie Abraham een echte bierliefhebber? Of Houdt jouw Sarah van shoppen? Alles kan bij Withagen-Attractieverhuur. Bekijk de mogelijkheden op deze pagina en vind de perfecte opblaasbare Abraham en Sarah poppen.

Eenvoudig huren bij Withagen-attractieverhuur.

Zelf een opblaasbare Abraham of Sarah pop huren en afhalen in Bergen op Zoom bij Withagen-Attractieverhuur is niet alleen heel eenvoudig, het is ook zeer voordelig! Als je de pop zelf ophaalt en terugbrengt ben je zeker van de goedkoopste optie. Daarnaast is aflevering op adres ook mogelijk. Meer weten? Neem contact met ons op! We helpen je graag.