Arrenslee huren

Wilt u graag een arrenslee huren voor uw kerst event? Deze nogstalgische arrenslee is echt een bijzondere verschijning. Het is niet zomaar een arrenslee, het is namelijk een arrenslee die in detail is afgewerkt. En er kunnen ook 2 kinderen of 1 volwassene in de arrenslee zitten. Dat is toch geweldig voor uw kerst event.

Kerstman vervoeren

Heeft u een kerstman op uw event? Dan kan het niet anders dan dat deze op een bijzondere manier vervoert moet worden. Dat kan met deze bijzondere arrenslee. Zo heeft de kerstman op zijn oude dag ook nog een beetje rust tijdens al die taken die hij moet volbrengen tijdens kerst.

Met of zonder koetsier

U kunt ook onze arrenslee met koetsier huren. Zo heeft u op uw event geen zorgen en regelen wij alles voor het vervoeren van de kerstman. Daarnaast zit er dan op de arrenslee een rendier die de arrenslee voort beweegt, hoe gaaf is dat!?

Vragen?

Een arrenslee huren doe je bij Withagen Attractieverhuur op ieder moment van de dag. Heeft u nog vragen over een arrenslee huren bij Withagen Attractieverhuur? Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag verder!