Rijdende arrenslee met Koetsier

Rijdende arrenslee met Koetsier

Excl. BTW al vanaf 750,00

Artikelnummer: A-2021.05 Categorieën: , ,

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen
Met feestdagen en in het weekend prijs op aanvraag
x 95.00

Arrenslee

Een prachtige arrenslee voor een sfeervol ritje over kerstmarkt. Hoe leukis dat? Ook geschikt voor binnen zodat aan elk kerst evenement een unieke ervaring kan worden gegeven.

Arrenslee huren? 

De rijdende arrenslee is alleen te huur inclusief de Koetsier. U kunt hem niet zelf de arrenslee besturen, hiervoor is onze Koetsier. Om het plaatje compleet te maken kunt u ook een Kerstman erij huren, zo geeft u nog meer sfeer aan de slee.. Ook is het mogelijk om reclame te plaatsen op de arrenslee. Zo maakt u nog extra reclame tijdens het rondrijden!

Plezier voor iedereen

In de arrenslee kunnen 2 kinderen zitten of 1 volwassene mee voor een ritje. Hoe uniek het om mee te rijden in een slee met een rendier ervoor? Naast dat wij een plezier doen voor veel mensen, doen wij de aarde ook een plezier. Onze arrenslee is namelijk volledig elektrisch!

Kerst

De arrenslee is helemaal geschikt voor kerstmarkten of binnen in een winkelcentrum met de kerst! Hij kan namelijk binnen en buiten rijden! Voor de kerstmarkten zijn onze kersttreinen ook echte aanraders! Zo geeft u nog een extra sfeer aan uw kerstmarkt!

Vragen?

Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie? Neem gerust contact met ons op! Wij helpen u graag verder.

Extra informatie

Lengte in cm

365

Breedte in cm

127

Hoogte in cm

165

Vervoer

Niet zelf te vervoeren

levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend