Treintjes voor de feestdagen

De leukste manier om van de ene naar de andere plaats te komen is natuurlijk met een prachtig treintje! Deze vorm van personenvervoer is niet alleen leuk maar ook erg praktisch. Al onze treinen kunnen gewoon over de weg rijden en je hebt dus geen rails nodig. Zo kun je zelf kiezen welk traject de trein moet volgen. Ideaal voor een rit over een kerstmarkt of een pendeldienst tussen parkeerplaats en de locatie van het evenement.

Kerstdecoratie op maat

Speciaal voor de feestdagen kunnen alle treinen worden voorzien van speciale kerstversiering. Zo zullen de bezoekers van het evenement nog meer in de kerststemming komen. Je moet bij kerstversiering niet alleen denken aan kleurige slingers of een kerstman. Ook de machinist past de kleding aan aan het kerstthema en ook de tekeningen op de kersttrein zijn speciaal ontworpen voor de kerstperiode. Bovendien kunnen de kersttreinen voor de avonduren ook volledig verlicht worden met ledlicht. De mini-kersttrein kan zelfs binnen rijden!

Een kersttrein op maat huren

Een kersttrein laten rijden op jouw evenement is niet alleen een leuke blikvanger. Het is ook een heel interessante manier om extra reclame te maken. Je kunt zelf een ontwerp maken voor de reclameplaten rondom de treinen. Met het juiste ontwerp tover je de kersttrein om tot rijdend reclamebord. Zo kunnen ondernemers een leuke attractie laten rondrijden op een evenement en tegelijk reclame maken bij de bezoekers ervan. Zeker in combinatie met onze kersthuisjes maakt een kersttrein elke kerstmarkt tot een feestelijke beleving.