Kersttrein 30 personen

Kersttrein 30 personen

Excl. BTW al vanaf 875,00

Artikelnummer: A-2010.12 Categorieën: , ,

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen
Voor de Kerstdagen en de weekende geld een toeslag
x 195.00

Ga mee met de Kersttrein!

Met deze 30 persoons kersttrein kun je naar elke bestemming reizen die je maar wenst. Deze kersttrein kan dienst doen als pendeldienst tussen bijvoorbeeld kerstmarkt en parkeerplaats. Ook is het mogelijk om gewoon een pleziertochtje te maken. Een stadstocht of sightseeing is met de bijzondere kersttrein voor 30 personen een unieke ervaring die zeker zal bijdragen aan de kerststemming. 

Chauffeur

Bij het huren van de kersttrein zit er altijd standaard een chauffeur bij. Dit is niet alleen om u de dag van uw evenement te ontzorgen, maar ook voor de veiligheid van de passagiers.

Verlicht en aangekleed!

De 30 persoons kersttrein is de mooiste manier van vervoer in de decembermaand. De trein is niet alleen rondom voorzien van verlichting maar ook is hij helemaal aangekleed in kerststijl. Zo is de kersttrein versierd met typische winterse attributen en leuke kerstdecoratie. Een ritje in de 30 persoons kersttrein betekent een ritje tussen sneeuwpoppen, kerstbomen en andere prachtige kerstdecoratie.

Reclame maken op de Kersttrein

Als ondernemersvereniging of winkelier wilt u misschien tijdens de feestdagen wat extra reclame maken. Veel mensen gaan immers toch nog kerstinkopen doen en als ze dan uw reclame zien kan dit wel eens gunstig zijn voor u. Dan raden we onze grote 52-persoons kersttrein aan! Niet alleen is ook deze prachtig aangekleed in kerstsfeer, maar het is ook mogelijk om namen van sponsors of winkels op de kersttrein te zetten. De beste reclame tijdens de feestdagen en op kerstmarkten. Voor winkelcentrums of indoor reclame tijdens de feestdagen raden we dan weer de kinder kersttrein aan. Deze is volledig elektrisch en kan zonder gevaar binnen rijden.

 

Extra informatie

Leeftijd tot

100

Aantal gebruikers tegelijk

30

Aantal personen opbouw

1

Opbouw tijd

1 uur

Lengte in cm

1200

Breedte in cm

140

Hoogte in cm

230

Transport Gewicht

Locomotief 1340 kg wagons per stuk 600 kg leeg

Vervoer

Niet zelf te vervoeren

levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend