Aanhangwagens

Wil je een aanhanger huren?

Soms past jouw bestelling niet in de auto. Of je wilt die leuke kast van marktplaats ophalen. Hoe pak je het dan aan? Je huurt een aanhanger! Bij ons kun je ook eenvoudig een aanhanger huren. Vergeet niet dat je een extra kentekenplaat nodig hebt voor op de aanhanger.

Open aanhanger of toch liever een gesloten aanhangwagen?

Welke aanhanger voor jou het meest geschikt is hangt natuurlijk af van wat je moet vervoeren en hoe het weer is. Wij hebben diverse typen gesloten aanhangers zodat je zelfs de grootste lading kunt vervoeren. Hou er wel rekening mee dat je een E rijbewijs nodig hebt voor de tandemasser . Is het goed weer en kan de lading niet wegwaaien dan is een open aanhanger ook een mogelijkheid. Voor de enkelasser aanhangwagen is rijbewijs B bovendien voldoende.

Huur aanhangwagens bij Withagen.

Aanhangwagen verhuur is misschien niet waar je als eerste aan denkt bij Withagen- attractieverhuur . Toch zijn aanhangers onlosmakelijk verbonden met het verhuren van attracties. Veel van onze grote attracties en springkussens passen immers niet in de auto. Daarom bieden wij aanhangers aan tegen de laagste prijs.