Opblaasfiguren huren

Opblaasfiguren huren is niet duur!

Een 50e verjaardag is een bijzonder jubileum en daar hoort natuurlijk een Abraham of Sarah pop bij. Om je Abraham feest of Sarah party leuk aan te kleden hoef je niet veel geld uit te geven. Met de opblaasfiguren van die je kunt huren bij Withagen-Attractieverhuur heb je voor een paar tientjes al een geweldige blikvanger op jouw 50 jarig jubileum. Opblaasfiguren huren bij Withagen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie

Geen stress op de feestdag met onze opblaasfiguren

Een opblaasfiguur of feestpop tijdens je feest is leuk maar je wilt er niet op de grote dag nog veel werk aan hebben. Daarom kun je bij ons de gewenste pop de middag van tevoren al ophalen. De ochtend na de feestdag kun je alles rustig naar ons terugbrengen. Daarnaast betaal je voor maar 1 dag huur! Bovendien krijg je kosteloos ook een blower, haringenpakket, gebruiksaanwijzing en een haspel mee bij het huren van onze opblaasfiguren. Opblaasfiguren huren was nog nooit zo makkelijk!

Een ruime keuze aan opblaasfiguren

Omdat de collectie aan opblaasfiguren, feestbogen, feestpoppen en andere blikvangers altijd toeneemt kun je bij ons altijd een opblaasfiguur huren die bij jouw thema past; van geboorte tot huwelijk. Speciaal voor de Sarah poppen en Abraham poppen hebben we aparte overzichtspagina’s om alle opblaaspoppen beter te kunnen vergelijken.

Waarom huren bij Withagen-attractieverhuur?

Feestpoppen en opblaasfiguren kun je bij veel verhuurders huren maar alleen bij Withagen ben je verzekerd van:
  1. Schone artikelen. Al onze opblaasfiguren worden schoon en droog verhuurd.
  2. Goede bereikbaarheid. Afhalen is eenvoudig, wij zitten vlakbij de snelweg.
  3. Groot assortiment. Wij bieden een ruime keuze opblaasfiguren en hebben altijd iets leuks op voorraad.
  4. Nieuwste blikvangers. Ons verhuur assortiment wordt regelmatig aangevuld met de nieuwste opblaasfiguren.
  5. Geen verrassingen. Geen verborgen kosten, de prijs op de site is de prijs die je betaalt.
  6. Alles inclusief. Ook de blower, haspel, transportzak, haringenpakket en handleiding horen en gewoon bij.
  7. Duidelijkheid. Bij de verhuur van de opblaasfiguren krijg je een duidelijk overzicht met wat je huurt, welke periode en voor welke prijs op papier.
  8. De beste service. Wij staan voor je klaar. Wil je iemand verrassen met een pop zorgen wij ervoor dat het een geheim blijft. En mocht er iets mis zijn kun je ons 24/7 telefonisch bereiken.
  9. De laagste prijs. Naast de uitstekende kwaliteit en goede service zijn wij ook de goedkoopste!
Dus: Feestpoppen of opblaasfiguren huren? Withagen-attractieverhuur! 

Neem contact op

Heb je nog vragen over het huren van opblaasfiguren bij Withagen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag! Bovendien kun je ook altijd navragen of wij een bepaalde pop op voorraad hebben die je niet op onze webstie kunt vinden.