OPBLAASBARE ABRAHAM POP HUREN

Voor wie wil jij een opblaasbare Abraham pop huren? Blaast jouw man 50 kaarsjes uit, wil je jouw vader verrassen of viert jouw collega deze magische leeftijd? Wie het ook moge zijn; met een opblaasbare Abraham pop van Withagen-attractieverhuur zal je de jarige zeker verrassen!

Een Abraham pop huren is een leuke en eenvoudige manier om het verjaardagsfeest gelijk leuk te beginnen. Als feestdecoratie zal een opblaaspop iedereen onmiddellijk in de feeststemming brengen. De blikvanger laat aan iedereen zien waar er iemand 50 jaar is geworden en wie er nu weet waar Abraham de mosterd haalt.

Eenvoudig op te zetten

Zelf een opblaasbare Abraham afhalen in Bergen op Zoom bij Withagen-attractieverhuur is niet alleen heel eenvoudig, het is ook zeer voordelig! De pop wordt altijd in een transportzak geleverd en past met gemak in een personenauto. Uiteraard is aflevering op adres ook mogelijk.

Wanneer je een Abraham pop bij ons huurt ontvang je te allen tijde een handleiding met instructies. Met behulp van de handleiding staat de pop binnen enkele minuten. Alle poppen zijn voorzien van een in- of uitwendige blower. Je zet de opblaasbare Abraham vast met de bijgeleverde touwen en eventueel haringen en steekt de stekker in het stopcontact. Zo makkelijk kan het zijn!

4 meter hoge opblaasbare Abraham!

Voor de man die 50 wordt kun je diverse soorten Abraham poppen huren. Elke opblaasbare Abraham heeft zijn eigen uiterlijk, waardoor je jouw keuze kunt baseren op het karakter van de jarige. Steek bijvoorbeeld de draak met de jarige met een oude Abraham met wandelstok of kies voor de kalende Abraham. Daarnaast kan je bij Withagen-attractieverhuur ook de originele Vader Abraham pop huren. Kies jouw favoriet en zorg hiermee voor een leuke verassing voor het feestvarken!