Abraham schilder

Abraham schilder

Excl. BTW al vanaf 45,00

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen
Meer weten over dit product?

Echte schilder

Is het niet super leuk als je op je verjaardag verrast wordt met een opblaasbare Abraham, die ook nog eens super persoonlijk is. Deze opblaasbare Abraham schilder is helemaal gemaakt voor de echte schilders onder ons.

Makkelijk!

In tijden zoals we nu leven hebben tijd te kort om allerlei dingen te regelen en te doen. Laat staan dat u tijd heeft om een verjaardagspop voor iemand te knutselen. Huur deze opblaasbare Abraham en het zal u veel tijd besparen. U zet de opblaasbare Abraham namelijk binnen enkele minuten neer.

Opendagen

De opblaasbare Abraham schilder is niet alleen leuk voor verjaardagen of verjaardagsfeestjes, maar ook super leuk om neer te zetten bij een opendag of een bedrijfsfeest. Zo hebben we ook de politie agent die super leuk is op een opendag bij de politie of nationale feestdagen.

Extra informatie

Leeftijd vanaf

50

Leeftijd tot

50

Afmeting transport L x B x H

120 x 60 x 60 cm

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

1x Haspel 40 meter

1 x blower360 watt