Abraham politieman

Abraham politieman

Excl. BTW al vanaf 49,59

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen
x 6.61

Politiebureau

Niets is toch leuker dan je collega verrassen op zijn verjaardag en dan ook nog eens op het werk. Zo voelt de jarige zich helemaal jarig. Maar deze politie man opblaaspop is natuurlijk niet alleen voor een 50ste verjaardag. U kunt met deze pop ook gebruiken voor andere gelegenheden, zoals nationale feestdagen. Zo maakt u er gegarandeerd een leuk aangekleed feestje van!

Afgestudeerde

Net een afgestuurde agent in huis? Huur dan deze unieke feestpop om de geslaagde te verrassen. Dit is dan ook een geweldige manier om te vieren dat iemand zijn diploma heeft gehaald en bij de politie aan de slag kan! Zo weet natuurlijk heel de buurt dat ze bij jullie thuis niet moeten inbreken, want er slaapt daar een agent.

Aankleding

Maak uw feest zo comfortabel mogelijk voor uw gasten en geef ze de mogelijk om lekker met elkaar te gaan zitten en te borrelen. Huur dan onze tafels en stoelen voor extra comfort. Zo maakt u uw feest helemaal af!

Extra informatie

Leeftijd vanaf

50

Leeftijd tot

50

Lengte in cm

190

Breedte in cm

240

Hoogte in cm

380

Spanning in volt

230 volt

Vermogen in watt

450 watt

Afmeting transport L x B x H

120 x 60 x 60 cm

Transport Gewicht

11 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

1x Haspel 40 meter

etui met 8 x haring en hamer

1x Blower 380 Watt

Download de handleiding